zondag 15 november 2015

SUCCESVOLLE SPULLETJESMARKT IN DE BRON

"Wij kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde dag. Tijdens de inbreng dagen zagen wij al dat er veel mooie spullen binnenkwamen.  Ook de lokale winkeliers en uitgaans/eet gelegenheden doen ieder jaar weer volop mee. Het is fantastisch wat wij allemaal wel niet geschonken krijgen door de middenstand alhier.

De totale netto opbrengst aan het einde van de middag was €2229,97.  Hiervan gaat dan 60% naar de Stichting Rondom Baba in Mali. Met de rest willen wij proberen ons gebouw nog meer mens vriendelijk te maken."

Aldus een der organisatoren van de spuletjesmarkt welke gisterochtend en middag  in kerkelijk centrum de Bron aan de Bentismaheerd 1, achter de Heerdstee, werd gehouden.
De blogger kwam gistermiddag tegen sluitingstijd binnen en maakte de foto's die u bij dit bericht kunt zien. Ook was hij vergeten om de aankondiging te publiceren...., excuzes moi.

Zestig procent gaat zoals gezegd naar een goed doel in Maili. Voor:
Stichting Rondom Baba (2007) werkt in Mali aan duurzame ontwikkeling van de leef- en werkomstandigheden van de extreem armen. De stichting streeft ernaar om door opleiding en werk in combinatie met gedrags- en cultuurverandering de vicieuze cirkel van de armoede te doorbreken.


Geen opmerkingen: