vrijdag 6 november 2015

SAMENLOOP VOOR HOOP VERGADERING IN HET TREFPUNT

Gisteravond kwamen een twintigtal mensen in het Trefpunt bijeen om de lijnen uit te zetten voor het volgend jaar in het Groene Hart van de wijk te houden 'Samenloop voor Hoop.'
Uit de aankondiging:

Groningen staat op voor kanker! Wij kunnen nog vrijwilligers gebruiken! Willen jullie een steentje bijdragen aan de Samenloop voor Hoop Groningen? Kom dan donderdag 5 november om 19:30 naar Het Trefpunt, Beijumerweg 17.

Even opfrissen, wat en hoe Samenloop voor Hoop Beijum? Wordt het hét spektakelstuk voor de goede zaak in 2016 te Beijum? Uit een blogbericht van bijna een half jaar geleden:

De opbrengst van SamenLoop voor Hoop komt ten goede aan het KWF. Tijdens SamenLoop voor Hoop wisselen teamleden uit één team elkaar continue af waardoor de teams gezamenlijk een lange wandeling afleggen. Er loopt altijd minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. De teams van 10 tot 15 deelnemers wandelen gedurende SamenLoop voor Hoop 24 uur achter elkaar rondjes in de “Groene Long” van de wijk. Voorafgaand aan het evenement zamelen de teamleden geld in. Initiatiefnemers uit Beijum zijn activiteitencentrum Trefpunt en Scouting de Voerman.

Ondergetekende pikte gisteravond op dat het nachtelijke loopparcours ergens rond de vijver ter hoogte van Plein Oost zal gaan plaatsvinden. Dat gaat wat worden, de hele nacht doorlopen op een door waxinelichtjes beschenen parcours. Wordt vervolgd.
Onderstaande foto staat op de Facebook-pagina van Samenloop voor Hoop.

Er staat bij: We zijn er klaar voor! Workshop samenloop met top team....


Geen opmerkingen: