dinsdag 1 december 2015

IS DIT GELDVERSPILLING OF MISCOMMUNICATIE?

Foto april vorig jaar
"Vorig jaar is het veld bij de vijver tussen Plein Oost en de Galkemaheerd op de schop gegaan voor nieuwe drainage. De huidige werkzaamheden waren toen nog niet bekend of niet gepland? Nu ligt alles weer open. Wat een geldverspilling en wat een miscommunicatie." 

Aldus een reactie van Beijumse Hilda Hofstra gisteren op 'Maandagochtend.'
Zie bovenstaande foto, vorig jaar werd er gewerkt aan drainage in het veldje aan de Ypemaheerd.

Deze week ligt het hele veldje weer op de schop, zie afbeelding beneden. Is het echt een geval van geldverspilling en miscommunicatie?

1 opmerking:

Anoniem zei

Aanpak Groene Long is opgeknipt in stukken om financiering uit Lokaal Akkoord Wonen wijkpotje via Bewonerswijkteam mogelijk te maken. Deze deelprojecten vormen een geheel, en zijn van begin af aan als totaalaanpak ontwikkelt. Omdat er niet voldoende geld in het wijkteampotje zat, en niet alles eenzijdig uitgegeven kon worden aan fysieke sloop en herplant van het wijkpark is aanpak in de tijd uitgesmeerd over verschillende tijdvakken. Kwestie van slim subsidiegebruik door wijkbeheerder Homan (en bewoner/wijkteamlid Smit). Vorig jaar is NLA gestopt; corporaties en gemeente noch bewoners waren er blij mee. De drainage van het ganzenveld zit dus al jaren in de planning. Waarom er dan vorig jaar tussentijds (en buiten NLA-subsidie om)ook al is gegraven?