zaterdag 1 oktober 2016

D66 GAAT IN GESPREK MET BEIJUMERS


Wat is er leuk aan Beijum? Wat bevalt u? En wat is voor verbetering vatbaar?
Wees er snel bij, de dames en heren van D66-Stad staan maar een uur voor Winkelcentrum Beijum. Tot 15 uur...

Ze gaan, zoals eerder vermeld, in gesprek met bewoners uit de wijk.  U ziet een gedeelte van de D66-crew (er kwamen na het fotograferen nog meer bij) voor de slagerij van Winkelcentrum Beijum staan.
Achteraan, met zwarte pak en bril wethouder Paul de Rook. Wethouder van..., zie link.

Later op de middag, er gebeurde meer rond Winkelcentrum Beijum.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

D66 met de D van Dinosaurussen. Het betreft immers een vlees-noch-vis partij met ideeën die passen bij de oertijd 1966. Of eigenlijk hebben ze helemaal geen ideeën, het is immers VVD + PvdA gedeeld door 2. Kortom louter gebakken lucht. De (gelukkig weinige) D66'ers die ik ken, zijn stuk voor stuk VVD'ers die niet uit de kast durven komen.

Kees Huizenga zei

Dit stond op 29 september 2016 op Beijumnieuws:

"De Democraten staan herkenbaar aan hun witte jassen zaterdag vanaf 14:00 uur in het Winkelcentrum Beijum West."

Niet dat de raadsleden weer om 15:00 uur zouden vertrekken. Het gaat om professionele public relations! De burgers serieus nemen. Om accuratesse.

De meeste politieke partijen die "spreekuur houden" in Beijum verblijven er meestal twee uren of meer. Hoe kun je in 60 minuten de meningen peilen in Beijum?

D66 krijgt van mij digitale post. Met name over de vervuiling, de verrommeling en de verloedering van Beijum. Plus een noodkreet over de mogelijke komst van DIFTAR (het per meeteenheid betalen voor de aangeboden hoeveelheid grof vuil).


Een vraag: doet D66 in het kader van de komende verkiezing (geen meervoud) van de Tweede Kamer op één zaterdagmiddag meerdere wijken aan? Zijn ze later in de middag naar het WC Lewenborg gegaan?

Anoniem zei

Je herkent ze vanaf 50 m afstand. Mavo, beiden vaste baan, 2 kleintjes dus geen sex meer, Yorkie op de bank. D66 : vluchtheuvel voor politiek verdwaalden en nabestaanden van het CDA.

michel zei

Ik dacht even dat het het personeel van de slagerij was!