zondag 16 oktober 2016

HOE IS HET MET DE GEZELLIGE PLANTENBAKKEN ROND WC-BEIJUM?


Afgelopen zomer werd de omgeving van Winkelcentrum Beijum verblijd met fleurige bloembakken. Op de grond en in de lucht. Hoe staat het met deze omgeving-opfleurders?

In juni kwam een grote witte bloembak voor de ingang van Winkelcentrum Beijum te staan. Wat gezellig nou weer en hoe sfeerverhogend.

Ook werden in die tijd gezellige bloembakken in de lucht gehangen rond het winkelcentrum, zie bijvoorbeeld de rechter afbeelding bij dit bericht


We zijn van de zomer naar de herfst gegaan. Kijk aan, wat doen de bloemen op de grond en in de lucht het nog goed.

Eerst even de bovenste afbeelding, al weer even geleden. Tijdens sluitingstijd op zondag werd de genoemde bloembak voor het winkelcentrum door personeel van de AH én klanten weer naar binnen gereden. Wat een heisa om het gevaarte keer op keer op de houten sokkel over de drempel en de geribbelde en stuiterende mat naar binnen te trekken.

Gezelligheid en sfeer kost onderhoud. Zie afbeelding links. Medewerkster Elly van AH plant bloemetjes bij in de grote pot. Wat doet ze dat liefdevol, ze is ongeveer even groot als de bloembak + inhoud.

Foto rechts, hier kan geen vandaal bij, we zien een opgehangen bloembak tegen de muur van de schoenmaker (Shoetime).

Maar hoe anders is dat met de in de lucht hangende bloembakken voor en achter het winkelcentrum gesteld?

Zie afbeelding beneden. Afgelopen zomer berichtte de Beijumblogger nog dat de bloembakken rond het winkelcentrum zo mooi hoog en hufterproof waren opgehangen.

Maar kijk nou eens, nog steeds foto beneden, de bebloeming in de bakken is zover naar beneden gegroeid dat een beetje hufter er geen moeite mee kan hebben om alles leeg te trekken en te vernielen.

Gelukkig is dat tot nu toe niet gebeurd.
De bladeren in de bomen kleuren rond het winkelcentrum alle kanten op. Maar de bloembakken (hoog en laag) blijven maar groeien en bloeien.

1 opmerking:

michel zei

Waarom ga je mensen op het idee brengen alsnog iets "hufterigs" te gaan doen.