woensdag 19 oktober 2016

DE GRIEZELMIDDAG IN HET TREFPUNT


 Grote griezels, wat liepen er vanmiddag enge kinderen in het Trefpunt rond. Zie ook het voorgaande bericht.
Schmink, rare hoedjes en maffe kleren veranderden de liefste kinderen van Beijum voor een paar uur in griezelige monstertjes.

En dat leuk is laten de tegen half drie vanmiddag gemaakte foto's zien.

De Beijumblogger zal een uitgebreide filosofische verhandeling over beheerst en onder begeleiding griezelen achterwege houden. Hij moet alleen even denken aan de volkswoede ten opzichte van horror-clowns, toch ook grote griezels, dat vorige week ontstond na dit bericht.
Kinderen beschermen tegen griezels en tegelijkertijd kinderen lekker zelf laten griezelen.

Maar goed, er is natuurlijk een verschil tussen griezelig geschminkte en verklede volwassenen die in het donker over straat lopen en kinderen die op een vrolijke manier gaan lopen griezelen in een beschermd zaaltje.

Veilig en vrolijk Halloween vieren ging goed vanmiddag in het Trefpunt.
' t Is weer de tijd van het jaar! Alles kleurt oranje, zwart en wit dezer dagen. Pompoenen, heksen, bezems, spoken, ... je kan er niet naast zien. Betrek de hele buurt in je Halloweenfeest door verrassingen te maken voor je buren, leer de kinderen een leuk heksenlied en organiseer een kindvriendelijke Halloween bij jou thuis. Enkele tips voor een geslaagd Halloween feest.Educatie en School

Geen opmerkingen: