woensdag 12 oktober 2016

UITKIJKEN VOOR HORRORCLOWNS IN BEIJUM!

Graag opletten, de eerste mensen zijn al aangevallen door een horrorclown in Lewenborg en Beijum. Met een honkbalknuppel! Graag opletten!

Bovenstaande screenshot werd door lezeres Mirella opgestuurd. Beste mensen, kijk uit voor horrorclowns in Lewenborg en Beijum...Lopen de engerds soms ook in het donker in het Kardingerpark rond?

Update 14.15 uur; de schrik zit er behoorlijk in bij veel Beijumers, het bericht is tot nu toe tegen de 2000 keer bekeken en het aankeil-bericht op Facebook is tegen de 50 keer gedeeld. Zie ook de reacties daar, klik op het Facebook-logo links of hier: https://www.facebook.com/beijum.nieuws
Volgens sommige lezers ontkent de politie dat er een horroroclown in de buurt van de wijken Lewenborg en Beijum is gesignaleerd.

Update 20:30 uur, via Twitter:
  al melding gehad van horrorclown bij crossbaan ? Lopen kids het hier te verkondigen

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Vooral nog meer paniek zaaien, niks aan de hand.. mocht het zo zijn moeten ze wel eerst langs de politie om verhaal te doen..

Anoniem zei

De eerste de beste mongool verkleedt als horrorclown die mij lastig gaat vallen of wat dan ook maakt terplekke mee dat ie meedoet in een horrorstuk ,laat die randdebielen een baan gaan zoeken doen ze iets nuttigs ,get a life .

Anoniem zei

SapperDeFlap..... schrikken die lieve kijkbuiskinderen niet van zoveel boze grotemensenwoorden ?
Groetjes van Pipo.

Anoniem zei

Wat een heisa, ik rij regelmatig door de wijk, en zie alleen maar clowns!

Anoniem zei

Of de wijkbewoners grappig zijn valt te bezien. Lachwekkend in ieder geval wèl.

Anoniem zei

Vanaf nu iedereen een honkbalknuppel achter de voordeur ?

Anoniem zei

Sapperdeflap

Anoniem zei

Nog een dikke maand en dan worden we weer doodsbang gemaakt dat we in de zak van Zwarte Piet zullen worden gestopt of een pak slaag met de roe zullen krijgen.Gelukkig hebben we nu allemaal een honkbalknuppel klaar staan om ons tegen die Horrorpieten te beschermen en verdedigen.

Anoniem zei

De politie weet van niets, las ik op Twitter. Dus dit is weer een onrust-zaaiend verhaal.

Anoniem zei

Bij de politie volgens mij niets bekend dus misschien moeten we niet al te hard meedoen met paniekzaaierij. Het zijn tot nu toe allemaal 'van horen zeggen' verhalen maar ik heb hier inmiddels wel panische kinderen rondlopen.

Anoniem zei

Het paniek en chaos onder de bevolking zaaien gaat met de migranten-tsunami niet snel genoeg, dus probeert men het nu met horrorclowns.