zondag 13 oktober 2013

GUYABA DOET CAFÉ BILJART SWINGEN


Nee, het wordt geen nieuwe serie, 'Zaterdagavond in de kroeg.' Maar wat swingde de 'tropical band' Guyaba gisteravond en vannacht de pan uit in het Café Biljart.
Zie de bovenste foto, wat straalden de heren een plezier uit en wat brachten ze de (zeer goed gevulde) dansvloer in beweging. Heren? Op een gegeven moment begon ook de Beijumse dame die u rechts op de foto kunt bewonderen mee te zingen. Wat een prachtige stem. Links ziet u Glenn Gressman, welke liefhebber van live muziek uit Beijum kent hem niet? Op de linker foto geeft hij het beste van zichzelf. Nee, niks 'tropicals' in dit geval, hij zong 'Ik geloof in jouw' van Hazes. Even op de foto, dames en heer? Zie beneden. Waarom ook niet, we gaan ons dak uit en dat mag gezien worden. Wat zal het iets extra's geven als de volgende keer Sandy, the voice of Beijum, een partijtje mee gaat zingen.
Ondergetekende bleef niet te lang. In de kroeg zitten, bier drinken en de volgende dag de 4mijl lopen, nee dat gaat niet samen.

Het was rustig voor het café. Honderden bruin/rode bladeren dwarrelden door de Claremaheerd maar er was niet een hangjongere te zien. Binnen was het gezellig en er was totaal geen narigheid te bespeuren. Koud was het helemaal niet, eerder tropical. En dat met een vleugje Hazes.

Geen opmerkingen: