woensdag 2 oktober 2013

KARDINGE IS WEER OPEN (en slecht bereikbaar)

Het goede nieuws is: Sportcentrum Kardinge is na een maandenlange verbouwingsbeurt weer open. Het minder goede nieuws is, het is per auto slecht bereikbaar. Zie de foto, in navolging van de kruispunten Lewenborg en Beijum ligt nu het hele kruispunt bij Kardinge open. Het hoge werktuig dat u ziet is verantwoordelijk voor het gedreun dat tot in Beijum is te horen. Er wordt geheid. Het is oktober en we kunnen weer baantjes trekken in het zwembad. Zin om te schaatsen? Kom vooral sportief, per fiets of met de benenwagen, dat brengt geen enkel ebereikbaarheidsprobleem met zich mee.
Sportcentrum Kardinge is weer geopend! U kunt vanaf vandaag weer komen zwemmen, schaatsen, tennissen en squashen! Check wel voor dat u komt de openingstijden van de zwembaden en de ijsbanen. De 400 meterbaan liefhebbers moeten nog even geduld hebben. Die gaat vanaf 5 oktober weer los.
Nieuw zwemaanbod!Vanaf 1 oktober bieden wij een geheel nieuw zwemaanbod aan! Er kan nu ook volop overdag worden gezwommen. Voor zowel jong en oud is er ieder moment wel iets te doen! Zie voor meer informatie over het nieuwe zwemaanbod de Zwem! website!
Schaatscursussen
Het ijsseizoen start weer en voor mensen die nog niet kunnen schaatsen of juist hun techniek willen verbeteren worden er 8-weekse schaatscursussen aangeboden. Deze starten in de week van 21 oktober. Iedere week worden er onder begeleiding van ervaren instructeurs diverse schaatslessen gegeven van beginners tot ver-gevorderden. In de herfstvakantie kunnen zowel jeugd als volwassenen snel leren schaatsen met een spoedcursus. Kijk hier voor meer informatie over schaatslessen en direct opgeven. Kardinge.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Niet alleen slecht bereikbaar,
maar creatief zwemmen in het warme bad is ook beperkt en op onhandige tijdstippen.
Helaas, dan maar 8 km fietsen naar het helperbad.

Ada