vrijdag 18 oktober 2013

WAARSCHUWINGSFLYERS OP HONDENPAALTJES

Tijdens een late wandeling ontwaarde ondergetekende gisteravond in plastic verpakte flyers op hondenpaaltjes waarin ernstig wordt gewaarschuwd om honden en katten vooral niet alleen naar buiten te laten gaan. Met alle respect voor de angstige gevoelens van de maker(s) en verspreider(s) van de flyers, maar i.t.t. met wat er op staat: er is tot nu toe geen spoor van vergiftigd vlees of gehakt in en rond de wijk aangetroffen!
Mocht de waarschuwende Beijumse andere informatie hebben, dan verneem ik (en hondenbezitters in de wijk) het graag. Zie ook het blogbericht dat gisteren werd geplaatst, hierin werd de omgeving van de Wibenaheerd genoemd. Op de flyer wordt de andere kant van de wijk genoemd als plek waar vergiftigd vlees zou hebben gelegen, de weg langs de Hornbach ter hoogte van de Kremers- en Mudaheerd.
Informatie of tips? Beijumnieuws@online.nl
Update 13.29 uur; sommige nieuwsmedia in en rond de stad vermelden dat er daadwerkelijk gif is gestrooid/gevonden in en rond Kardinge. Dit is nergens op gebaseerd en het creëert onnodige onrust. Tot nu toe is er geen aantoonbaar bewijs voor aanwezigheid van gif gevonden. Bedenk dat een hond ook beroerd kan worden van bedorven en ranzig gehakt dat al dagen achtereen in het park heeft gelegen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een groepspsychose of realiteit ?
Wees nuchter en let gewoon goed op .

Tessa zei

Nou ik word liever 30 x onnodig/teveel gewaarschuwd dan 1 x te weinig met evt. fatale afloop.