dinsdag 22 oktober 2013

NOG STEEDS KLEURRIJK KOKEN BIJ APPIE


 Het heet eigenlijk gewoon 'Koken bij Appie.' Zonder het bijvoeglijke naamwoord kleurrijk eraan gekoppeld. Maar omdat het meestal exotische types zijn die bij de ingang van AH-Beijum staan te kokkerellen, maak ik er gemakshalve zelf maar kleurrijk van.
De foto's die zijn te zien zijn afgelopen vrijdagmiddag gemaakt. Twee dames die op de bovenste foto staan maakten een heerlijke pompoensoep en deelden dat uit. Als ik het me goed herinner hebben de dame en heer in het midden de Nederlandse nationaliteit, de dame links komt uit Iran en rechts staat een Turkse (mail even als ik de nationaliteiten abusievelijk verwissel).

Vlakbij de kleurrijke koks stond een medewerkster van AH gratis lekkere hapjes uit te delen. Zie foto rechts. Ook dat zag er erg kleurrijk uit, donkerblauw (met mandje) en lichtblauw (met mutsje). Gekleurde hapjes, van groen tot rood, op het dienstblad.
Komend weekend gaat de wintertijd in. Niet verkeerd als je vanaf dan aan het eind van de middag een warme hap tot je kunt nemen.

Ingrediënten zijn gratis. Koken bij Appie,  smaakvol de winter doorkomen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat zijn ze toch slim bij Appie .
Verbinden en verkopen .
Het kon minder .