zondag 13 oktober 2013

VERJAARDAGSINTERVIEW OP LIJN 6


lijn6.com-20131011beijumnieuws6jaar door lijn6
Ondergetekende zet liever anderen op de film of foto. Maar een keer per jaar wil hij zelf wel object, of zoals u wil, slachtoffer zijn. Het geeft geen pas om per jaar honderden Beijumers online te zetten en omdat vervolgens zelf te weigeren. En dus moest het maar even weer. Het wordt zo langzamerhand een traditie om op de verjaardag van Beijumnieuws door Philippine Koopman te worden geïnterviewd.
Het was even zoeken naar een goede locatie op Plein Oost en het was eigenlijk de bedoeling om bij de nieuwe topattractie, de waterpartij, te gaan zitten, maar die was niet in werking. Het waaide ook te hard op het plein om goede opnames te kunnen maken. Gelukkig  zijn er ook Chinezen in de wijk, er mocht even gebruik worden gemaakt van het behaaglijke en windstille restaurant op het plein.
Update 13/10. 22.04 uur; er zijn lezers die zich scheel ergeren aan de reclame die halverwege het interview (en niet intervieuw) op het scherm verdwijnt terwijl het vraaggesprek loopt. Tip, klik dat rechtsboven in de hoek weg.

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens mij ben je pas echt de man als je die hele BOB achter je laat .