maandag 1 juni 2015

WIJ-BEIJUM VERHUIST NAAR DE DOEFMAT

WIJ-Beijum is een dusdanig groot succes dat het binnen een half jaar uit z'n jasje in het Gezondheidscentrum is geknapt. Komende zomer verhuist het Sociaal Wijkteam naar de voormalige basisschool de Doefmat aan de Isebrandtsheerd.

Vanochtend op het kantoor van WIJ: "We hadden de keuze, of de dokterspraktijk eruit of WIJ eruit." De keuze zal niet moeilijk te nemen zijn geweest, huisartsen horen immers in een Gezondheidscentrum, van oudsher houden de artsen er spreekuur. "We vinden het wel jammer, het is hier zo'n mooie frisse ruimte midden in de wijk."

WIJ-Beijum opende op 29 januari van dit jaar feestelijk de deuren. Nadat sinds januari veel zorgtaken naar de gemeentes is overgeheveld, moét WIJ-Beijum wel in een ruime locatie gehuisvest zijn. De parkeerplaatsen op het terrein van het Gezondheidscentrum staan vaak overvol. De fietsenstanders zijn meestal helemaal gevuld.
De Doefmat moet klaar gemaakt worden voor de nieuwe 'bewoners.' "Ze zijn nu onder meer bezig met goede ICT-aansluitingen te bewerkstelligen, de verwachting is dat we naar de zomer overgaan."
Wordt vervolgd.
Welkom bij WIJ Beijum! WIJ Beijum is dé plek als u ergens ondersteuning bij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan vragen over geld of over uw partner die zorg nodig heeft. Maar ook vragen over opvoeden en opgroeien, kunt u aan ons stellen.Hebt u een leuk idee voor de wijk of wilt u vrijwilliger worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. https://wij.groningen.nl/wij-in-de-wijk/wij-beijum

1 opmerking:

Anoniem zei

Is Dienstenplein Oost niet De place to be met WIJ? Of is de aanduiding Dienstenplein ook weer een lege huls, waar als 't er op aan komt niks van komt?