vrijdag 25 september 2015

ANDRÉ HOOGENBERG, LAAT JE ONS NOOIT MEER ZO SCHRIKKEN?


"Ik ben een heel etmaal weg geweest, toen ik in het ziekenhuis bijkwam merkte ik dat ik bloed aan mijn hoofd had, dit kwam door de valpartij. Sinds ik weer op de been ben doe ik rustig aan, en ik heb er ook van geleerd: ik weet nu waar het in het leven écht om gaat."


Dat was schrikken, einde augustus op een vroege ochtend. Tenminste, voor z'n vrouw, André Hoogenberg, van de gelijknamige dierenspeciaalzaak in Winkelcentrum Beijum, kreeg er zelf niks van mee. Hij viel helemaal weg.

"Ik heb binnen 24 uur vijf Tia's gehad. Achteraf ben ik blij dat ik de eerste thuis heb gehad, een kwartier later had ik in de auto van Lewenborg (zijn woonwijk) naar Beijum gezeten. Je moet er toch niet aan denken dat je al rijdende wegvalt?"

Na een weekje ziekenhuis is hij weer op de been. En natuurlijk kan hij het niet laten om regelmatig de winkel in Beijum te bezoeken. Zoals eergisteren, zie foto. Z'n humor is hij niet kwijt geraakt, hij beloofde de bliogger en Beijum dat dit niet weer zal gebeuren, dat hij nog lang onder ons zal blijven. 

De baas zag er goed uit, goed dat ie weer op de been is. En laat ie de komende tijd vooral even rustig aan doen.
Vindt ook dochter Sandra. Via Facebook:

Lieve pap,
Je moet ons nooit weer zo laten schrikken.....
Ik ben inmiddels bijna 42 jaar maar kan nog steeds niet zonder jou!

Jij was, bent en blijft mijn grote voorbeeld.
Groot, sterk en lief, je bent mijn vader die ik niet missen wil....
Dus zorg goed voor jezelf en neem de tijd....
Ik hou van jou voor altijd! heart-emoticon heart-emoticon heart-emoticon XXX

Wat is een Tia? Een TIA staat voor transient ischaemic attack: vrij vertaald betekent dat een tijdelijke hapering van de bloeddoorstroming in de hersenen. Een TIA kan een voorbode zijn van een naderende beroerte. Hersenstichting.
Update 20:54, reageren via Facebook is voor veel mensen klaarblijkelijk gemakkelijker dan op Beijumnieuws, waar je codes moet invullen, moderating, etc.
Klik links op de Facebook-pagina van Beijumnieuws en zie hoe er over de vijfenvijftig keer gereageerd is, deels duimpjes ("vind ik leuk"), deels bemoedigende reacties richting André Hoogenberg.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo houden André! Blijf gezond!

Hunze zei

Deze vorm van Bloggen, is met de komst van Facebook natuurlijk ook een beetje (heul veul) achterhaald. Je bereikt er meteen veel meer mensen mee en dus ook meer reacties, kortom, dit afbouwen en meer focussen op Facebook, meer opties, meer mogelijkheden.....toch? :P

DDD zei

Ik wil geen gebruik maken van Facebook. Uit principe al niet.
Dus ik hoop dat dit ook blijft.
En nee, ik ben zeker geen hoogbejaarde of digibeet. Ik heb gewoon helemaal niks met Facebook. Dat geroddel, geruzie en gezeur van andere mensen en wat ze in hun leven allemaal doen, en hun kinderen en huisdieren, hoef ik niet te lezen. Ik moet er niet aan denken.

Anoniem zei

Hunze begrijp je wel dat niet iedereen op Facebook zit en dat je dan ook geen berichten op Facebook kunt lezen? Beetje nadenken. Beijumnieuws moet zich niet tot Facebook verlagen gewoon zo doorgaan!