zondag 27 september 2015

KOOS VISSER IS ZESTIG JAAR GEWORDEN


Wat ziet hij er nog jeugdig en vitaal uit. Qua uitstraling en lichamelijk.  Maar ja, zestig jaar, is dat tegenwoordig oud? Niet als je Koos Visser van het gelijknamige autobedrijf uit Beijum (gevestigd aan de Oosterhamrikkade) ziet. Gisteren vierde hij zijn verjaardag.

Wat doe je als je zestig wordt en je bent vader, schoonvader en opa? Dan ga je naar het Sprookjeshof in Zuidlaren voor een gemeenschappelijke prettige (verjaar)dag. Leuk voor de kinderen, idem dito voor de volwassenen die doordeweeks in bijvoorbeeld een garage rondlopen.
Op de foto zien we het feestvarken tweede van rechts op de bank stralen. Opa nam de nodige aanhang mee naar Zuidlaren, zo zien we links zoon Wesly, met RAW-shirt aan, met z'n gezin. De rest van de familie kent de blogger niet, maar wie zien we daar rechts onder de paddenstoel met rode haren staan? Verhip, dat is Sandra Hoogenberg van de Beijumer dierenspeciaalzaak. Prettig gearmd met nog een zoon van Koos. Dat lijkt op verkering, ondernemersdochter vond ondernemerszoon, en omgekeerd.

Ondergetekende 'loopt' ongeveer vijf jaar bij autobedrijf Visser. Als ras-achterdochtige Veenkoloniaal heeft hij zich daar nog niet een keer belazerd gevoeld. En dat wil wat zeggen, een aanradertje voor autobezitters.

We zien vijftien mensen op de foto. En laten dat nou allemaal Beijumers zijn. De blogger feliciteert autodokter Koos Visser en wenst hem nog vele gezonde jaren toe.

Geen opmerkingen: