maandag 14 september 2015

PAARDEN IN DE SPEELTUIN, MOET DAT NOU?

Leuk, al die (huis)dieren die speelveldjes in Beijum bezoeken. Maarrrrrr. Er zit wel een probleem(pje) aan vast. Wat doen we met de achtergelaten keutels?

Weer paarden in de speeltuin van de Hylkemaheerd paarden heel leuk, maar de stront wordt natuurlijk nooit opgeruimd en ze komen ook altijd erg hard in galop aanrennen tot ergernis van de buurtbewoners. Na vele meldingen blijven de paarden gewoon komen.

Foto + tekst staat op de Facebook-pagina van dansgroep Flames. Een hondendrol opruimen is een kleine moeite. Maar zullen de dames die op de paarden rijden ook bereid zijn om de grote en uitgebreide paardenvlaai(en) van het gras af te halen? Er spelen namelijk normaal gesproken kinderen....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Eerlijk gezegd vind ik het redelijk bizar dat dit blijkbaar zomaar mag. Paarden horen in de wei of in een stal, maar niet op een speelveldje. Wat als het paard op hol slaat, of ziektes, of zomaar een kind een trap geeft in paniek. Heb niks tegen paarden maar dit kan toch zomaar niet?

DDD zei

Ik woon aan de Hylkemaheerd en heb hier geen problemen mee. Ik erger me helemaal niet. Ben altijd benieuwd waar die mening vandaan komt van die 'buurtbewoners'. Sterker nog, ik vind die meiden en die man met losse paarden juist geweldig om te zien. Die 2 drollen van de paarden zijn juist erg goede mest voor in je tuin.
Ach je kan je overal wel aan ergeren, of wees vrolijk, de keuze is aan U.

Anoniem zei

Liever een (vegetarische) paardenvijg dan zo'n stinkende carnivoren hondendrol.

Anoniem zei

De beste man is nog nooit aangesproken, alleen maar naar hem geschreeuwd. Hij weet heel goed wat hij doet en staat open voor een gesprek.Gelukkig zijn er ook een aantal mensen die het heel erg leuk vinden.Hij gaat uit eten met zijn paarden bij het EETHUIS.