donderdag 17 september 2015

BALEN, MIJN AUTO RIJDT NIET MEER EN IK MOET M'N RIJBEWIJS VERVANGEN


"Zet me maar niet op de foto, maar ik baal hier enorm van. M'n auto is afgelopen nacht open gebroken, m'n dashboardkastje idem dito en mijn portemonnee is weg." 

Afgelopen maandagmiddag om een uur of drie. De tijdelijk op krukken lopende eigenaresse van een Ford Escort op de parkeerplaats bij kerkelijk centrum de Bron beëindigde zojuist het contact met twee politieagenten die de schade van haar gekraakte auto hebben opgenomen. Op bovenstaande foto zien we de auto met dienders erin wegrijden.

Wat is er loos? "Ach man, ik ben slecht ter been en afhankelijk van mijn autootje. Vanochtend ontdekte ik de inbraak. Snoeren zijn doorgeknipt en ik kan mijn sleutel niet meer in het contact steken. Maar wat zo erg is? Ik ben zo stom geweest om mijn portemonnee in het dashboardkastje te laten liggen. Er lag geen geld in, maar ik ben wel al mijn pasjes en rijbewijs kwijt. Alles is weg, ik heb m'n pasjes laten blokkeren en mijn rijbewijs moet ik opnieuw aanvragen."

Zie foto's links en rechts. En zie hoe een paar hufters een vrouw op krukken duperen. Klik de foto's groter.

"M'n autootje is negentien jaar oud en ik kan het me niet veroorloven om er veel reparatiekosten aan te besteden." Dankzij de nachtelijke 'helden' mag ze in elk geval een nieuw rijbewijs bekostigen.

De blogger heeft wel eens vernomen dat autodieven kunnen wegrijden zonder sleutel door draden aan elkaar te verbinden. Dat is hier niet gelukt. Maar de schade....

Is er een Handige auto-Harry in de buurt die onze onfortuinlijke Beijumse uit de brand kan helpen? Beijumnieuws@ziggo.nl.

1 opmerking:

Anoniem zei

Je hebt al zo vaak reclame gemaakt voor Autobedrijf Visser. Misschien kunnen zij iets terugdoen en deze mevrouw gratis helpen.