zaterdag 19 september 2015

FEEST 'EXCELLENTE DALTONSCHOOL' HEERDSTEERommelmarkt, spelletjes, zingen en dansen. De meest centraal in de wijk gelegen basisschool de Heerdstee vierde gistermiddag feest op het eigen schoolplein in verband met een onlangs verkregen onderscheiding.

Vrijdag 18 september tussen 16.00 en 18.00 uur organiseert De Heerdstee een feest om te vieren dat wij een excellente Daltonschool zijn geworden. We willen er een gezellig feest van maken met drankjes en hapjes, een rommelmarkt en ‘De Heerdstee got talent’. De door ouders gemaakte hapjes kunnen vanaf 14.00 uur op school gebracht worden. Wij hopen op een grote opkomst!

En of het een grote opkomst werd. Het schoolplein stond boordevol. Waar gaat dit ook nog maar over?

Maandag 1 juni 2015 heeft een daltonvisitatieteam onze school bezocht en we zijn met vlag en wimpel geslaagd, De Heerdstee is een excellente daltonschool Met slechts één aanbeveling zijn we blij met het resultaat. Onze licentie is weer met 5 jaar verlengd en daar zijn wij trots op. 
Het grootste compliment dat we kregen, was dat de visiteurs aangaven dat ze hun kinderen graag bij ons op school wilden hebben als ze in Beijum zouden wonen. 'Een betrokken team, een warm nest, een goed georganiseerd geheel, een vriendelijke en pedagogische omgang, een rijke leeromgeving' zijn slechts enkele woorden van de lovende feedback die we ontvingen aan het einde van de dag. 
Bericht Beijumnieuws, juni 2015

Bovenstaande foto is ingestuurd door Beijumse Stieneke. Ze schreef erbij: Een foto van de docenten die zingen. Het was een geslaagd feest op de Heerdstee!
De blogger liep tegen halv vijf 's middags een paar minuten het schoolplein op en maakte de overige afbeeldingen.
Wie zien we op de foto rechtsonder? Op 4 juni is tijdens het Vensterschoolsymposium bekend gemaakt dat Wilfred Dijkstra leerkracht van onderwijsstad Groningen 2015 is geworden.


Geen opmerkingen: