woensdag 30 september 2015

MATIGE OPKOMST AARDBEVINGSAVOND IN DE BRON


Het is al weer een jaar geleden dat Beijum (en Stad en Ommelanden) werd opgeschrikt door een angstaanjagende aardbeving. Lees nog eens de schrikreacties van destijds.
Zal de angst en de paniek al weer verdwenen zijn? Volgens Lijn6.com kwamen gisteravond veertig mensen op de de door de gemeente Groningen georganiseerde aardbevingsavond af.
Op 29 september kwamen zo’n 40 buurtbewoners naar De Bron in Beijum voor een inloopavond over aardbevingen die onze provincie teisteren.
Erge ongerustheid blijkt niet uit dit aantal. Het is ook niet de onveiligheid waarvoor men vreest.
En toch is het nog maar een jaar geleden dat we in onze wijk werden opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 2.8 op de schaal van Richter.
Lees verder op Lijn6.com.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

meer bobo's (met naamkaartje) dan bewoners op het kiekje

Anoniem zei

Gewoon geflopt.

Jan Fré Boven zei

Eergisteren heb ik met Dick Kleijker van de Groninger Bodembeweging gesproken. De GBB (in de persoon van DK??) was daar ook aanwezig. Hem was opgevallen dat er weinig mensen uit de wijk waren en veel vertegenwoordigers van de NAM.

Johan schreef volgens mij op FB dat in de Gezinsbode een aankondiging moet hebben gestaan. Die kan niet erg opvallend zijn geweest, want anders had ik die gezien toen ik door de gezinsbode bladerde die vooraf ging aan de bijeenkomst.

Had ik geweten dat deze bijeenkomst gepland stond voor die dag, dan was ik zeer waarschijnlijk ook gekomen.

Waar is het in de communicatie fout gegaan? Het heeft ook niet in de krant gestaan (voor zover mij is opgevallen).