zaterdag 2 april 2016

DAMES KUNNEN OOK PASSIE HEBBEN VOOR AUTORIJDEN


Het zijn meestal heren die iets met auto's hebben. Statussymbool, stoer doen, mannelijk willen overkomen. Auto's en autorijden is meer het domein van heren dan van dames. 

De blogger heeft nog nooit een vrouwelijke automonteuse ( Is dat goed Nederlands? Een man is een monteur. Of masseur. Je hebt ook masseuses. Waarom dan geen automonteuse?) ontmoet. Zelfs het geëmancipeerde autobedrijf Visser is een mannenbolwerk (binnenkort een bericht). In het gekke en bekrompen Islamistische Saudi Arabië  mogen vrouwen niet eens achter het stuur plaatsnemen. Auto's en vrouwen, geen gelukkige combinatie. Achteruit inparkeren? Fileparkeren?  Hilarisch.

In Beijum gloort er hoop voor de auto-emancipatie der dames. Zie foto. Het oogt allemaal nog wat onzeker, maar de toekomst van de auto-industrie zit en staat hier.

1 opmerking:

Johan Fehrmann zei

Een Anoniem vindt dat hier een politiek statement wordt gemaakt. Behahalve dat dit een komische reactie is, het bericht is natuurlijk met een knipoog geschreven, is het ook apart om vanuit stiekem-heid een opdracht te moeten afgeven. Leuk die dames met de auto, neem het toch niet zo serieus. Zet hem op dames!