dinsdag 26 april 2016

VRIJMARKT BEIJUM MORGEN IN EN BIJ HET TREFPUNT!Morgen, Koningsdag 2016, wordt de traditionele Vrijmarkt Niet op het veld langs de Jaltadaheerd gehouden maar IN EN OM HET TREFPUNT!
ZEGT HET VOORT!!!!!

Update 22:13 uur. Het ad hoc verplaatsen van de Vrijmarkt naar het 250 meter verderop liggende Trefpunt vereist een extra inspanning van het bestuur van het Trefpunt en van de organiserende scouts van De Voerman.
Het Trefpunt heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van festivals, dat is een groot voordeel.
Zie foto links, wat een grasveld naast het Trefpunt. Stel dat om 12 uur morgenmiddag de zon doorbreekt, en er via de Buienradar te zien dat die even goed door kan breken...., dan zouden kinderen mogelijk op een kleedje op het grasveld.....Ondergetekende is geen weerdeskundige, dus hij waagt het maar niet om er wat verder over te vertellen.

Lezers vroegen vanavond wanneer ze in het Trefpunt op kunnen bouwen. Vanuit het bestuur: "De start van de Vrijmarkt is om 10 uur. Reserveren is niet mogelijk, ieder kan vanaf 9 uur 2 meter ver verkoopkleed inrichten."

Ondergetekende zal nog even vragen of het de bedoeling is om op de parkeerplaats bij het Trefpunt te parkeren. Zie foto boven. Bij droog weer is hier (want stenen) geen natte ondergrond, er zouden kleedjes....
Daar gaat ondergetekende niet over. Wellicht vanavond of morgenvroeg een update over hoe en wat....
Update 22:34. 
MORGEN NIET PARKEREN OP TERREIN VAN HET TREFPUNT!!!
Op bovenstaande vraag kwam dit antwoord binnen:

ER KAN MORGEN NIET GEPARKEERD WORDEN BIJ HET TREFPUNT, DIT HOUDEN WE VRIJ VOOR IEDEREEN DIE BUITEN EEN KLEEDJE WIL NEERLEGGEN.  WE VERZOEKEN IEDEREEN OM DE AUTO ERGENS IN DE OMGEVING VAN HET TREFPUNT TE PARKEREN. PARKEREN OP DE BEIJUMERWEG IS NIET TOEGESTAAN IVM TOEGANKELIJKHEID VOOR HULPDIENSTEN

Geen opmerkingen: