zondag 24 april 2016

ONDANKS HAGELBUIEN, GROTE DRUKTE OPEN DAG BOERDERIJUM


Je zou denken dat het bij tijd en wijle onstuimige herfstweer van vandaag roet in het eten zou gooien. Maar niks is minder waar. Het was vandaag druk in de Boerderijum.

Heeft de blogger van horen zeggen. Iemand die het kan weten, want aanwezig, tegen 17 uur vanmiddag in de AH: "Je hebt wat gemist. Het was druk, gezellig en er was van alles te doen."

Op de vraag hoeveel het er wel niet waren geweest kwam als antwoord: "Over de hele dag tussen de honderdvijfenzeventig en tweehonderd mensen. Ook het Bezoekerscentrum werd goed bezocht."

Ondergetekende zat het weekend in Zuid Nederland en hij reed vanmiddag terug naar het noorden. Mensen kinderen wat een hagel- en hoosbuien onderweg. Ook wel weer zon, maar die hagelbuien!

Zou de Boerderijum in Beijum ook last hebben gehad van het weer? Nee dus, totaal niet. Ok, er kon bij tijd en wijle niet op het terras gezeten worden, maar dat mocht de pret niet drukken. Misschien is het wel zo, wie zal het zeggen, dat het onstuimige weertype mensen op het idee heeft gezet om er even uuit te gaan, naar de Boerderijum.

Op de vraag -via internet- of er even een paar foto's konden worden gestuurd, kwamen de afbeeldingen binnen die hier afgebeeld staan.

Bij de rechter afbeelding stond geschreven: Cupcakes versieren.

Bij de onderste afbeelding: Gezellige drukte ondanks slecht weer.

Bovenste foto: Foto van poppenspel, hier zat een luchtje aan.

Wat er met het luchtje werd bedoeld is niet helemaal duidelijk. Maar er staat een kruiwagen op de foto, wellicht verklaart dat 'het luchtje.'

Foto's met dank aan Gerda van der Molen.


Geen opmerkingen: