zaterdag 16 april 2016

VOICE OF BEIJUM IS BEGONNEN


Elf gouden keeltjes bij elkaar. Wie gaat de beker winnen?
"Het zal moeilijk worden om een winnaar aan te wijzen, het niveau is hoog en de deelnemers ontlopen elkaar niet veel."

Aldus Sandy Goeree, een der coaches van de Voice of Beijum, gistermiddag tijdens een interview met Stand van Stad. Dat belooft wat vanmiddag.

De zaal in het Heerdenhoes liep vanmiddag tegen 13 uur vol. De spanning was voelbaar, de temperatuur liep op. Voor het Heerdenhoes staat een ijscowagen voor de afkoelende consumpties. Op bovenstaande foto staan de optredende zangeressen, wie gaat er winnen?

De jury schoof aan, zie foto links, namen komen er later bij of zijn door te geven via Beijumnieuws@ziggo.nl. Een grote verantwoording dames en heer! Toch alvast, dat kan niet missen, in het midden zit zangeres Cissy Gress!

Foto rechts, de bijna volle zaal (liep even later echt vol).

Foto beneden, zingen en dansen kan vlak bij elkaar liggen, in de pauze gaan de toppers van Dansgroep Flames een voorstelling verzorgen.

De blogger kan ivm andere verplichtingen niet bij het spektakel aanwezig zijn. Maar geen nood, Arend Beukema is aanwezig om te filmen en te fotograferen. Kijk vooral later in het weekend (misschien vanavond al) op Lijn6 om een verslag te kunnen bekijken en te lezen.

Over een kleine twee weken zal ook een impressie van het kinder-zangfestival in de nieuwste wijkkrant van Beijum, De Beijumer, komen te staan.

Deze dames dansen de sterren van de hemel....Flames...

Geen opmerkingen: