zaterdag 30 april 2016

RADIO BEIJUM NU LIVE IN DE LUCHT


Tussen 11 en 13 uur. Radio Beijum. Nu in de lucht. Klik hier!

2 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Het lijkt me overwegenswaardig om een agenda van de radio-uitzending te presenteren. Dan weten de luisteraars vooraf waarover gesproken wordt.

Welke onderwerpen staan op het programma?

Eenvoudige PR en reclame. Van te voren aandacht opwekken en later krijgen. Mensen nieuwsgierig maken.

De radioagenda kan op Beijumnieuws en Lijn6.com aangekondigd worden.

Kees Huizenga zei

Hierbij de gesprekonderwerpen van zaterdag 30 april 2016:

“30 april 2016: Presentator Lammert (hij heeft het over Lentis in Beijum, over het Bevrijdingsbos, over 4 en 5 mei). Han doet de meeste vraaggesprekken en vraagt naar oplossingen en wil niet enkel problemen horen. Johan Fehrmann vertelt samen met Hans Koopman over de nieuwe wijkkrant, De Beijumer. Ook komt het tunneltje aan bod aan de Beijumer kant van afslag Beijum-Zuid (de arme overstekende dieren komen veilig aan de andere kant en verzuipen) en het vlak bij het tunneltje aanwezige muurtje (met een flinke breuk). Douwe vertelde over weer boeken, waaronder een boekje over het stroomdal van de Drentsche Aa. Ook is er een opgenomen gesprek te horen over kruiden, waarin Saskia Nieboer aan Johan Fehrmann vertelt over onder andere kleefkruid.”

De eerstvolgende uitzending van Radio Beijum is op zaterdag 28 mei.

Bron: http://www.radiobeijum.nl/


Wat betreft Lentis: http://www.rtvnoord.nl/nieuws/162254/Bezuinigingen-op-beschermd-wonen-hebben-gevolgen-voor-Lentis-clienten

d.d. 28 april 2016

Wat zijn de gevolgen voor Forint Lentis aan de Onnemaheerd?
Misschien wordt voor de forensisch-psychiatrische patiënten, waaronder (ex)-TBS'ers, een uitzondering gemaakt. Dus geen wijziging van het harde regime! Ik zal dit nader gaan uitzoeken.


N.B.: De door Johan aangegeven link van Radio Beijum schakelt mijn internetverbinding uit.