zondag 3 april 2016

NIEUWE P-TEGELTJES IN DE HOLMSTER- ISEBRANDTSHEERDHet zand om de tegels in te smeren ligt er nog. Zie foto.

De afgelopen dagen zijn er P-tegels in de Holmsterheerd en Isebrandtsheerd aangebracht. En wellicht ook nog in andere straten in Beijum. Voor wie nog niet wist dat een parkeervak een parkeervak is. Er zijn mensen en dus ook automobilisten die structuur, grenzen en duidelijkheid nodig hebben.
Voor de duidelijkheid Beijumers bij een P mag u uw auto parkeren.

Tot nu toe is dit helemaal gratis....
(Foto's links en rechts zijn groter te klikken)

3 opmerkingen:

Jan Fré Boven zei

Zal de politie weer gaan bekeuren als weer "duidelijk" is waar een auto wel mag staan en waar niet? Bij mij op het plein zijn meer auto's dan parkeerplaatsen.

In het verleden is er nogal eens bekeurd als men ergens stond wat niet officieel een parkeerplaats is. Overigens zonder de hulpdiensten daarmee hun werk onmogelijk te maken.

Volgens mij zijn er 9 parkeerplekken en er staan meestal zo'n 12 tot 14 auto's.

Anoniem zei

Bij de Nijensteinheerd hebben we ook parkeer problemen. Het is helemaal niet duidelijk hoe groot de parkeer plekken zijn, dan neemt 1 auto twee parkeer plekken. Er zijn ook plekken te kort en het is zo vervelend als auto's twee parkeer pleken nemen omdat ze niet weten hoe groot de plek is. Die P moeten ze ook hier bij de Nijensteinheerd zetten. Tegenover de speeltuin is het dringend nodig!

Anoniem zei

En geloof het of niet er zijn 2 P Tegels gejat ondertussen ZUCHT.