zaterdag 5 maart 2016

AANRIJDING LIJNBUS MET AUTO BIJ KRUISPUNT BEIJUM ZUID


De ingang naar Beijum Zuid was tegen 23 uur vanavond afgesloten. Er lag een zwaar beschadigde auto op de weg en er stond een bus stil. Volgens een omstander is er een gewonde gevallen.

De blogger reed huiswaarts vanaf de richting Julianaplein en zag van verre dat er iets loos was bij het kruispunt. Een bus bleef stokstijf op de rotonde staan. Een politieauto blokkeerde de ingang naar de wijk. Wat zou er aan de hand zijn? Een alcoholcontrole? Een andere politieactie?

Na twee minuten stapte de blogger uit de auto om poolshoogte te nemen. Een lange sliert auto's stond achter hem. Getoeter.
Even foto's maken. Zie het resultaat.

Tijdens het opladen van dit bericht leest ondergetekende even de mail. Het blijkt dat het ongeluk reeds om 22.00 uur heeft plaatsgevonden. De attente lezer Wouter mailde vanuit de nabij gelegen Fossemaheerd:

Even een korte melding, rond 2200h is er een ongeluk gebeurd net voorbij de rotonde, de wijk in. Een auto is tegen lijn 4 aangereden. Oorzaak niet bekend, veel schade, weinig tot geen slachtoffers zo te zien.
De blogger kon de wijk niet inrijden. Rondje rotonde en weer de ringweg op om via Beijum Noord huiswaarts te rijden. Mocht er meer achter het ongeluk weg komen dan volgt een update.

De inrit naar Beijum Zuid was afgesloten (fotograaf staat op de Emingaheerd richting wijk)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit was voorspelbaar 99 van de 100 keer komt er geen bus ,taxi of welk ander voertuig aan en nu wel dus boem zal nog wel vaker voorkomen daar.

Ik zei

Het is in beijum zelf gebeurt niet voor de rotonde

Ik zei

Het is in beijum zelf gebeurt niet voor de rotonde

familie de jonge zei

Zie ook 112 Groningen
http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/27664/auto-en-bus-botsen-op-de-emingaheerd.html

familie de jonge zei

Zie ook 112Groningen
http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/27664/auto-en-bus-botsen-op-de-emingaheerd.html