donderdag 3 maart 2016

"DE WINKEL IS EEN UIT DE HAND GELOPEN HOBBY"


Wat irritant, de smartphone van de Beijumblogger hield er  afgelopen vrijdagochtend opeens mee op. Hij ging niet meer aan of uit, opladen nul komma nul. Wat te doen?

Het irritante zat hem in de afhankelijkheid. En met de smartphone vergroeid zijn. De werkgever kan bellen, het thuisfront kan appen, er kunnen foto's en video's mee worden gemaakt, even kijken of er reacties op Beijumnieuws of Facebook zijn binnengekomen. Gauw een bericht twitteren. Alles viel opeens weg, er was totaal geen (digitaal) contact en bereik meer mogelijk met het apparaat.  
Vriend Lars met de home-pc een bericht gestuurd. Gelukkig, die reageerde meteen. "Kom maar even langs." Binnen vijf minuten wist hij: "De oplaad-unit heeft het begeven, die moet vervangen worden."
En nou dan, moet ik de smartphone ergens ter reparatie heenbrengen zodat ik die een week tot tien dagen kwijt ben? Lars wist een adresje in de stad. "Je moet even naar Marco gaan, die repareert je smartphone waar je bij staat, je kunt er op wachten." Marco? "Ja, dat is een Beijumer, en hij heeft een winkel aan de Nieuweweg in de stad, het heet Mobile Unlimited."
Een uur later parkeerde ondergetekende z'n fiets halverwege de Nieuweweg. Mobile Unlimited. Zie foto boven.
Binnen vijf minuten laadde de smartphone van de blogger weer op. Niks geen week wachten. De oplaad-unit was nat geworden, dat krijg je als je in de regen gaat fotograferen of bellen. Een nieuwe unit erin. Klaar.
Tijd om de Beijumer een paar vragen te stellen.
Marco, hoe lang heb je je winkel al?
"Ik zit hier al vanaf het jaar 2000, het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby."

Wat kun je hier zoal kopen? "Smartphones, onderdelen, beltegoed, reparaties van alle merken, accessoires voor alle merken, in en verkoop, alles onder een dak."
Kun je nog meer vertellen over Mobile Unlimited? “Wij zijn een ongeautoriseerd service center voor alle merken gsm toestellen. Daarom kunnen wij reparaties uitvoeren tegen concurrerende prijzen. Met uiterste precisie en met gebruikmaking van al even geavanceerde meetapparatuur verrichten wij vakkundig alle voorkomende reparaties aan Gsm-toestellen. Onze werkplek is uitgerust met specifieke, per GSM-model vereiste tools en hulpmiddelen. Niet alleen repareren wij schade aan hardware, ook alle softwarematige dingen kunnen door ons worden uitgevoerd. Oud of nieuw, het maakt geen verschil. Door onze vakkundigheid staan wij borg voor een snelle en efficiënte afhandeling van reparaties. Kleine reparaties worden meestal direct uitgevoerd terwijl u wacht. Grote reparaties nemen ongeveer 2 tot 4 werkdagen in beslag, als u uw toestel inlevert dan worden uw n.a.w. gegevens genoteerd. U word dan door een van onze medewerkers gebeld als uw toestel klaar is. Voor prijsopgaven of meer informatie kunt u altijd tijdens openingstijden bellen naar de winkel. Of een e-mail sturen naar info@mobileunlimited.nl
Binnen 10 minuten gerepareerd
Kleine reparaties worden meestal direct uitgevoerd terwijl u wacht. Grote reparaties nemen ongeveer 2 tot 4 werkdagen in beslag, als u uw toestel inlevert dan worden uw n.a.w. gegevens genoteerd. U word dan door een van onze medewerkers gebeld als uw toestel klaar is. Voor prijsopgaven of meer informatie kunt u altijd tijdens openingstijden bellen naar de winkel. Of een e-mail sturen naar info@mobileunlimited.nl

Mobile Unlimited = GSM Service Point Bied aan;

Vanaf 2000 zijn wij actief in de mobiele netwerk branche.
In die jaren hebben wij een goede reputatie opgebouwd in het hele land.
Onze specialiteiten het repareren van smartphones, wij repareren ALLE iPhones, Tablets, GSM's en smartphones.

Wij hebben een zeer groot assortiment aan accessoires.

Ook hebben wij een uitgebreide collectie van nieuwe toestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De scherpste prijzen van Groningen, en klaar terwijl u wacht. (niet alle reparaties klaar terwijl je wacht)

Originele onderdelen, in tegenstelling tot vele andere die Chinese namaak gebruiken.
 
- Kleine reparatie's klaar terwijl u wacht, daarnaast ook een 1 uur service 
- Wij maken gebruik van Originele Apple producten. 
- Goede service. 
- Betrouwbaar. 
- 1 maand garantie op uitgevoerde reparatie 
- Gratis reparatie check (geen onderzoek kosten) 
- No Cure = No Pay*
Maar wij repareren ook andere zaken bel hiervoor vrijblijvend of kom gewoon langs. 
Voor prijsopgaven of meer informatie kunt u altijd een e-mail sturen naar info@mobileunlimited.nl 
links, de kapotte laadunit
* Toelichting No Cure = No Pay: Indien de door ons verrichte reparatie uw klacht niet heeft verholpen, zullen wij de reparatie terugdraaien (indien mogelijk) en hoeft u niet te betalen voor de door ons verrichte reparatie. Dit geldt alleen als de reparatie ter plekke is gedaan en/of als u het toestel ophaalt.

- Nieuwe toestellen altijd 2 jaar garantie. 

- Gebruikte toestellen minimaal 1 maand garantie. 
- Abonnementen. 
- Accessoires & onderdelen. 
- Reparatie ( Apple specialist) alle merken. 
- Inkoop & Verkoop. 
- Inruil mogelijk (OP BASIS VAN HANDELSWAARDE) . 
- Beltegoed, Simkaarten Lebara, T-Mobile etc. vanaf €5.- 
- Simlock verwijderen. 
- etc..
Te veel om op te noemen kom gerust langs om een kijkje te nemen. 

Hoe lang woon je al in Beijum? "Mensen in Beijum kennen me als Marco de Turk. Mooi, ik ben er trots op Turk te zijn. Ik woon zestien jaar in Beijum en dat bevalt me prima."
www.mobileunlimited.nl Nieuweweg 31

Geen opmerkingen: