vrijdag 4 maart 2016

HET WAS EEN KOUDE NATTE EN TRIESTE DAG


Het was een dag vandaag waarop menig mens zin zal hebben gehad om de hele dag in bed te blijven liggen. Of in een warm bad te kruipen, naar de sauna te gaan. Koud, nat en triest weer was het.

Halverwege de dag maakte de blogger een ritje met de auto door de wijk. Er liepen of fietsten weinig mensen op straat, degenen die dat wel deden hadden praktisch allemaal een paraplu in de hand.
Opeens ontwaarde ondergetekende vier billboards op een grijs aanplak-hokje. Zie foto. Ook niet om vrolijk van te worden. Wat op de rechter plakkaat staat, kan de blogger niet ontcijferen. Maar dan, daarnaast, iets over Maya's, die hadden een voorspelling gedaan dat een aantal jaren geleden op 21 december de wereld zou vergaan. Fijn. Daarnaast, in het geel, een aankondiging over iets met een pauperparadijs, een 'paradijs' voor arme verschoppelingen. Leuk. Helemaal links hangt een Diep Trieste aankondiging van een treurige smartlappen-band.

De regen kletterde meedogenloos neer op de autoruiten. Na het afknippen van de foto moesten de ruitenwissers weer teruggezet worden naar een hogere stand.

Geen opmerkingen: