donderdag 24 maart 2016

RADIO ESPERANDO VANUIT DE STUDIO TE BEIJUM


"We zenden uit en mensen kunnen nummers aanvragen."

Ondergetekende belde twee weken geleden aan bij een huis in de Hiddemaheerd met de vraag of hij een uitzichtfoto mocht maken. Dit n.a.v. een foto uit de Oude Doos, kijken hoe de situatie er tegenwoordig bijligt. Zie nog eens hier, onderste afbeelding.

Voor de foto moest de blogger even helemaal naar de zolder. Weer naar beneden lopend zag hij op de eerste verdieping een complete radiostudio.
Even een foto maken dame en heer? Geen enkel probleem, een welkom volkje die Beijumers.
Veel tijd om vragen te stellen had ondergetekende niet. Wel begreep hij van de radiomakers dat ze aangesloten zijn bij Radio Esperando. Even googelen:
Radio Esperando is een zender met enthousiaste dj’s. Onze motto is Gezelligheid kent geen tijd. Wilt u informatie over onze zender. Bent u artiest en vindt u het leuk om bij ons te worden gedraaid. Dan kunt u mailen naar: esperandomuziek@gmail.com of spreek gerust een van onze dj’s aan!

Op de site zou meer informatie over deze Beijumers staan. Ondergetekende vindt er portretten met omschrijvingen van dj's, maar hij kan ze, de Beijumers, niet vinden. Informatie is welkom: Beijumnieuws@ziggo.nl
Of vraag een muzieknummer aan bij http://www.radioesperando.nl/

Geen opmerkingen: