woensdag 9 maart 2016

DE JONGENS VAN DE BEIJUMKORF ZIJN OOK IN TRAININGNaar aanleiding van het gisteren gepubliceerde bericht over het meidenschoolteam van de Beijumkorf tipte een lezeres gistermiddag: de jongens trainen nu. Mijn zoon doet ook mee, vandaar dat ik dat weet.

De blogger was in de buurt, hij legde net een bezoekje in de Kremersheerd af. Van deze heerd naar het voetbalveld dat langs de Jaltadaheerd ligt was amper een halve minuut fietsen.

Er stonden en er lagen weer de nodige fietsen langs het veld, zie foto links. Supporters en andere geïnteresseerden bekeken de verrichtingen van de voetballers op het speelveld. De training bestond uit een partijtje tussen twee geformeerde teams.

De blogger stond achter het doel en hij zag een prachtige aanval aankomen.

Zie foto rechts, een speler brak door en scoorde vervolgens hoog in de hoek. Een klassendoelpunt.

Scheidsrechter, gymleraar, het lijkt me leuk om even een groepsfoto te maken. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, de jongens werden bij elkaar getrommeld en gingen in een kring staan.

Het resultaat zien we boven.
Kom op jongens van de Beijumkorf, laat de goede tijden herleven en wordt weer landskampioen schoolvoetbal. Zoals in 2014 toen jullie de besten waren.

Geen opmerkingen: