vrijdag 11 maart 2016

KARDINGE-BEIJUM VV KAN VIA DE BUSBAAN
Morgenvroeg/middag vindt een nieuw hoogtepunt plaats in de ontwikkeling van Ring Oost om de stad Groningen. Het inrijden van het fietsecoduct tussen Kardinge en Beijum Zuid wordt de laatste grote klus.

De Beijumblogger reed vanavond tegen 22.00 uur terug van Assen naar Beijum-Groningen. Op de A-28 ter hoogte van Haren werd aangegeven dat reizigers die richting de Eemshavenweg willen beter via ring west en noord om de stad kunnen gaan rijden. Zie foto links. Een beetje onduidelijk maar het reisadvies was wel degelijk, en begrijpelijk, om niet de oostelijke ring te pakken als je verder wilde rijden.

Ondergetekende ging wel die kant op, kijken waar het schip zou stranden of niet. Ter hoogte van kruispunt Kardinge hield het op, verkeer werd van de ring afgeleid en er was een mogelijkheid om via de busbaan van Kardinge naar Beijum te rijden. Foto boven.

Aldus geschiedde. Bij de rotondes bij Beijum Zuid aangekomen nam ondergetekende even de tweede rotonde naar de Hunze en de oprit naar ring-oost richting Kardinge. Foto rechts, afgesloten, kan niet.

Onderste afbeelding is door Jan Fré Boven gemaakt. Hier gaat het morgen allemaal gebeuren....

Geen opmerkingen: