vrijdag 4 maart 2016

(OMGEVING) CALVIJNSCHOOL OPGEKNAPTDe zuidelijke muur van de Calvijnschool aan de Froukemaheerd wordt schoongemaakt en opgeknapt. Dacht de blogger toen hij gistermiddag tegen twee uur de wijk verliet voor een bezoekje aan Duitsland.

Tijd en zin om te stoppen had hij niet. Zie eerst bovenstaande afbeelding, het regende, en wetende dat de schoolleiding krokusvakantie hield (en houdt, vandaag laatste dag) en geen informatie kon/kan verstrekken. Foto werd door een dichte ruit gemaakt, vandaar de druppels. Even het raampje open draaien en de rechter afbeelding schieten. Mmmm, aan de andere kant van de school, langs de Zuidwending, zijn bomen neergehaald, en nu aan deze zijde ook nog eens een keer.

Uren later werd de linker foto gemaakt. Oranje mannetjes waren bij de school bezig en er waren bomen verdwenen.. Een foto waarop twee heren met een hogedrukspuit bezig waren  zien we rechts. Het is duidelijk, tijdens de krokusvakantie knapt de Calvijnschool de (omgeving van) de zuidmuur op. Zie het verschil, nog steeds onderste foto, tussen stukken muur die schoongemaakt zijn door de spuit en de rest van de muur.

Update 15.33 uur. Zie foto beneden. Zo te zien zijn er jonge boompjes gepoot en is het schoolplein uitgebreid, aan de zuidelijke Froukemaheerd-zijde zijn tegels neergelegd. Foto is vrijdagmiddag tegen 14.30 uur gemaakt.
.


Geen opmerkingen: