woensdag 30 maart 2016

ZATERDAG 2 APRIL ROMMELMARKT BIJ DE BEIJUMKORF


Basisschool De Beijumkorf organiseert jaarlijkse rommelmarkt/Fancy fair

O.B.S De Beijumkorf houdt op locatie de Honingraat op zaterdag 2 april haar jaarlijkse rommelmarkt/Fancy fair. De rommelmarkt start om 10.00 en zal duren tot 14.00 uur. De Honingraat is deze zaterdag omgetoverd tot een ware vlooienmarkt met een ruim aanbod van tweedehands spullen. Daarnaast worden er voor de kinderen vele activiteiten georganiseerd.

Door de gehele school zijn spelletjes uitgezet waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Ook kunnen kinderen tegen een kleine vergoeding verkleed op de foto gaan, een dartspel spelen, zich laten schminken of grabbelen in de grabbelton.

Rad van Fortuin
Via het Rad van Fortuin zijn er mooie prijzen te winnen en om 13.30 uur is de trekking van de Grote Loterij met dit jaar als hoofdprijs een waardebon van € 200,- van Intertoys Beijum/Lewenborg (ook te besteden op beide locaties). Op de dag zelf kunnen er nog loten voor deze Grote Loterij worden gekocht.

Buiten op het schoolplein is er koffie, thee, frisdrank en limonade verkrijgbaar en voor de lekkere trek zijn er onder andere suikerspinnen, ijsjes, broodjes hamburger en frikandellen te koop.

Opbrengst
De opbrengst van de rommelmarkt/Fancy fair komt geheel ten goede aan De Beijumkorf. Voorgaande jaren is het geld onder andere besteed aan een nieuwe schommel op het kleuterspeelplein en een nieuw digibord voor één van de klassen.

(Ingezonden vanuit de ouderraad van de Beijumkorf)

1 opmerking:

Anoniem zei

Elk jaar weer gezellig!