dinsdag 8 maart 2016

OP BLOTE KONT OP DE FIETS DOOR HET KARDINGERPARK


Een lezer bracht vanmiddag een opmerkelijk bericht binnen:

Ik wandelde gisteren met de hond in het recreatiegebied ter hoogte van de Rietschans. Hier fietste een jongeman in zijn blote kont door het recreatiegebied. Even later zag ik hem met broek aan fietsend richting Kardinge/ Beijum/ Lewenborg. Zijn signalement; magere jonge man, licht getint en een kort baartje. Hij droeg een grijze muts, een zwart glimmend bomberjack met bontkraag en donkerblauwe trainingsbroek en gele tot goudkleurige gymschoenen. Ik heb de politie hiervan op de hoogte gebracht maar hiervan geen reactie verder van ontvangen.

Hebben meer mensen een man op blote kont in het recreatiepark gezien? Beijumnieuws@ziggo.nl

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Spannend!

Anoniem zei

Vanwaar dit signalement? Laat lekker gaan.

Anoniem zei

Waarom dit signalement @Anoniem 20.03? Doe dom. Er fietsen vrouwen en meisjes door het park.

Anoniem zei

Vrouwen en meisjes hebben ook behoeftes. Mijn hond ziet mij ook regelmatig in mijn blote kont door huis lopen. Zou hij dat moreel wel verantwoord vinden ?

Han zei

Hoe bekrompen zijn we soms nog in Nederland? Wat is er nou zo bijzonder aan een fietser in zijn blote kont....behalve dan dat de temperatuur er nog niet echt geschikt voor is? Ik kwam hartje winter in Sint Petersburg (-25grC) ook eens een blote meneer tegen, die fluitend en met enkel een actetas onder de arm langs de Neva liep.
Vrouwen en kinderen geschokt? Kwestie van opvoeden....

Anoniem zei

Inderdaad.. doet die man iemand kwaad? Is er iemand aangerand? Mogen die fietsende vrouwen en meisjes geen blote mensen zien?
wat is nu het probleem?

Jan Fré Boven zei

Het is wat vroeg in het jaar en wat te koud voor de World Nude Bike Ride. Misschien was hij hier al voor aan het oefenen. Zie hier: http://www.wnbr.nl/

Unknown zei

Nou wat ik hier lees he van de reacties mensen doe even normaal! Als iemand op de fiets rijd in zn blote kont hallo dat is dom en hij is ook dom om dat te doen ik vindt jullie echt gek als jullie zeggen dat dat normaal is want als je dat normaal vindt prima ga zelf dan maar even in de blote kont fietsen en nu zullen jullie wel denken jah dag dat is gekkenwerk.. Ik vertel maar niet verder serieus.

Unknown zei

Nah wat doe je nu dom dan sorry hoor echt maar je fietst niet zomaar in je blote kont ergens naartoe er zijn zoveel kinderen die daar fietsen ik weet dat want ik fiets daar ook en ja dat doe je niet! Kinderen van die leeftijd hoeft dat niet te zien hoor

Anoniem zei

Ja joh, laat de onderwijzer gewoon in z'n nakie les geven. Laat de blote mannen gewoon door de groene long lopen en waarom ook niet in het donker. waarom geen mannen in blote kont op een peuterspeelzaal? Puur natuur toch? Erectie erbij, toch ook geen probleem? Mensen, ga ff naar de dokter.

Anoniem zei

Und? zolang ie niemand lastig valt...

Ria zei

Mogen vrouwen wel in hun blote kont, of is alleen een blote man aanstootgevend?

Ik zou er geen last van hebben, hij waarschijnlijk wel met deze kou. En mijn kinderen zouden er ook hoogstens om lachen.

Bloot hoeft niet eng te zijn.
Jammer dat veel mensen dat wel vinden.

Dat ik het zelf niet doe is én omdat het verboden is én omdat het me niets lijkt, zo'n zadel tussen m'n billen. ;-)

Anoniem zei

Vermoedelijk had de beste man net mobiel gebeld en zocht hij wat verkoeling. Sinds kort blijkt immers uit wetenschappelijk onderzoek dat een I-phone in 's mans broekzak zijn zaadcellen doet koken.

Unknown zei

Kymberly, trek je toch niks aan van reacties die mensen notabene anoniem geven. Ze vinden het zo te lezen geweldig dat jij weer reageert.
Hoop voor deze mensen dat hun kinderen niet in aanraking komen met een aanrander.
Jij bent gewoon alert..en wilt voorkomen dat deze blote man nog gekkere dingen gaat doen dan fietsen in zijn blote kont.
Wie weet is een van deze anoniempjes wel de man in zijn blote kont..! ;)

Anoniem zei

Wat denk je toch stom , dat als iemand in zijn blote kont fiets gelijk een aanrander of een potloodventer is..

Laat hem lekker gaan, doet niemand kwaat..