donderdag 17 maart 2016

"ZOIETS VERWACHT JE TOCH NIET IN EEN SENIORENFLAT"


"M'n hele balkon stond blank, het was net een waterballet. Ik heb Patrimonium gebeld en die kwamen direct. Ze gingen een etage hoger kijken maar de bewoner boven me was er niet. Wel zagen ze via het balkon van de buren dat het balkon boven me droog was, het water moest dus wel vanuit de woonkamer komen."

De bewoonster van een woning op de tweede etage van de Amkemaflat moet er nog van bijkomen. Het water druppelt nog een beetje omlaag vanaf het plafond. "Het is een beetje geel geworden maar het druppelen houdt langzamerhand op. De mensen van de woningbouwvereniging vertelden dat ik me geen zorgen hoef te maken en dat alles gerepareerd zal gaan worden."

Nadat de mensen van Patrimonium gisteren onverrichter zake weggingen kwamen vier agenten die de deur forceerden en naar binnen gingen. "Daar troffen ze de hennepkwekerij aan. De bewoner van het pand zit in het buitenland, maar er is me verteld dat hij eruit moet."

En die lekkage dan? "Ze hebben de pomp aan laten staan en die is niet meer gestopt. Het verbaast me dat dit in een seniorenflat gebeurd. Ik dacht dat er misschien boven me iemand onwel was geworden en dat de douche is blijven stromen. Komt dit er achter weg."

Foto's, vanmiddag 13.00 uur. De plantage zat op de tweede verdieping van de flat. Links en recht, natte plekken aan de bovenkant van het plafond.

3 opmerkingen:

Han zei

En waarom niet? De senioren van nu groeiden op in de jaren '60 van de vorige eeuw......reken maar uit hoe oud je nu bent als je in bijv 1945 geboren bent.....dan was je twintig in 1965, begin van de flower power-tijd.

Koos Koets zei

Man! Marihuana is een medicijn en het ontspant. Keep it cool weet je wel. Steek een op, en meer van dit onder senioren Beijum is gewenst!

Anoniem zei

en nu nog 2 anderen op de amkemaheerd