zondag 13 maart 2016

EEN PRILLE VOORJAARS-ZONDAG


Het was en het is een genot om vandaag door Beijum te fietsen. Of het Kardingerpark in te wandelen. Het voorjaar is begonnen. Kinderen spelen buiten en mensen zijn bezig om hun tuin voor een nieuw seizoen klaar te maken.

Foto's zijn in (de buurt) van de Fossemaheerd gemaakt. Het misschien wel mooiste speelveld van Beijum trekt weer kinderen en begeleidende ouders aan. Zie foto boven. De kinderen uit de Fossemaheerd hebben in elk geval de hoogste glijbaan van Beijum, zoveel is wel zeker.

Fietsend richting de Isebrandtsheerd kom je op een driesprong. Je kunt daarvandaan Kardinge in wandelen of fietsen, uiteraard de Fossemaheerd ingaan en je kunt richting wijkring.

Eerst foto's links, ingang Fossema vanaf genoemd kruispunt. Heerlijk, het gebeurd nog, jongens die op straat voetballen en die twee afvalbakken als doelpalen gebruiken.

Foto rechts moet misschien even groter geklikt worden, er kwam een groep mensen uit het park aanwandelen, twee meisjes op skeelers gingen voorop.

Er gebeurde meer op straat, zie foto beneden. Richting wijkring waren meerde meiden op rollers bezig zich voort te bewegen.
Wat een feest om in Beijum te wonen, je loopt zo een prachtig recreatiepark in, er is veel speelgelegenheid in de wijk en een potje voetballen, ach, dat doe je gewoon op straat.
uders aan.

Geen opmerkingen: