maandag 28 maart 2016

DE TUIN KLAAR MAKEN VOOR DE LENTE


Tussen de regenbuitjes op 1e paasdag door zag ondergetekende een paar enthousiaste Beijumers in hun voortuin bezig.

Zie foto's, halverwege de middag fietste hij een deel van de Sibrandaheerd in.
Wat zag het er bedrijvig en energiek uit. Even twee foto's van een afstandje maken, de leukste foto's hebben immers als kenmerk dat de mensen die erop staan ongestoord bezig zijn. Zie links en rechts.
Toch maar even vragen, dames, heer, ok als ik een foto van jullie tuinwerkzaamheden op Beijumnieuws plaats?
Geen enkel probleem en tijdens het praten kon bovenstaande afbeelding ook nog even worden gemaakt. Aan de grijzende heer vroeg de blogger: "Help je je dochter even mee?" Foute boel: "Dat is mijn vriendin."

De stemming werd er niet door bedorven: "Ze is net vanuit Limburg bij me in komen wonen, ze is pianolerares en het lijkt me leuk als leerlingen straks een mooi tuinpaadje richting de voordeur op kunnen lopen." Het paadje waar hij op zat en waar z;n vriendin op liep lag stevig in de Beijumer klei. Links en en rechts lagen zakken met zand. Grind kan ook.
Heeft de buurvrouw ook last van de piano? De vraag werd aan de buurvrouw links in beeld gesteld. Glimlachen alom. Geen centje last. Pianomuziek kan verbroederen en rustig maken.

De heer in het midden noemde nog de site van zijn vriendin en prees haar pianokunsten aan. Thuisgekomen kan de blogger de site niet vinden.
Stuur desgewenst maar even op: Beijumnieuws@ziggo.nl
Update 29/3, 23:00 uur: http://www.mariantimmermans.info/

1 opmerking:

vlindertje73 zei

Wat je al niet tegen komt hé, al fietsend.... ;)