woensdag 2 maart 2016

CONDOOMS EN BIERBLIKKEN OP HET INNERSDIJK-TERREIN


Er gebeurt van alles achter de hekken van het Innersdijk-gebied midden in Beijum. Bierblikken, lege condoom-doosjes van een bekend merk. Een tentdoek. Romantisch? Liefde? Of?

Het lijkt meer op lust. Zie foto's boven en links. Blauwe doosjes waar voorbehoedsmiddelen in hebben gezeten en de genoemde lege bierblikken liggen met tientallen op het braakliggend terrein.

Wat-gebeurt- hier- toch-allemaal? Remco Campert benoemde in een column in de Volkskrant eens het woord 'afwerkplek' als lelijkste woord ooit.

Afwerkplek, inderdaad, tune eens in op dat woord, hoe plat, liefdeloos en respectloos.  Het zal toch niet in Beijum?

Anderzijds, hoe moralistisch moet je zijn? Leef je uit op seksueel gebied, ga los. Vooral als er wederzijdse instemming is en er geen kinderen in het spel zijn. Liefde is nog al te vaak een onbereikbaar niveau voor de mens. Lust is voor praktisch iedereen weggelegd, hormonen doen hun werk in het menselijk lichaam. Ook als het hart, de uitvalbasis van liefde, kil en koud en gesloten is.

Rechts op de achtergrond zien we een soort van tent-doek. Foto's links en rechts zijn hier ook gemaakt.
Moet er nou echt op een braakliggend terrein onder een tentdoek gesekst worden, dames en heren buitenwippers? Dat is toch kil en koud in het kwadraat? Kan er aub een blokhut of iets dergelijks worden geplaatst? Met kacheltje, bed en wasbak?

Respect gaat voor de liefde. Dat is een wetmatigheid, zonder respect kan er geen liefde zijn. Ga je gang met platte lust. Maar voor het bedrijven van liefde op het Innersdijk-terrein, heb je een respectabele ruimte nodig. Dat gaat zo niet lukken tussen de stekels en in de koude buitenlucht.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat condoom snap ik. Maar dat bierblikje niet. Want alcohol is slecht voor je libido.

(rené)

Anoniem zei

Gezellig toch? Wie wil?