dinsdag 1 maart 2016

ONDERTUSSEN IN EN BIJ HET HEERDENHOES


De medewerkers van het Heerdenhoes zijn blij dat de werkzaamheden in en rond het naastgelegen WIJ-Beijum voorbij zijn. Geen zand meer naar binnen lopen, geen geboor en getimmer meer. De rust is teruggekeerd.

Maar alsof de Heeerdenhoezers de afgelopen weken niet onder wilden doen voor de buren WIJ-Beijumers. Zie foto boven. Jullie het oude Doefmat-gebouw nieuw schilderen en opknappen, wij doen mee. Ons buurtcentrum krijgt ook een nieuw likje verf.

Foto links, er moest afgelopen week ook een ruit vervangen worden nadat een of andere eenzame en naar aandacht smachtende onverlaat een steen tegen de ruit had gekwakt.

Foto rechts, je bent WIJ-Beijum of niet, we gooien de deur tussen WIJ en het Heerdenhoes open. Zo hoort het, als je WIJ-Beijum heet denk je inclusief, WIJ-ZIJ Beijum kan niet.

Benedenste afbeelding tot slot. Het is 1 maart, maar het vroor afgelopen nacht zes graden. Wat lekker warm, kant en klare handschoenen aan het stuur. Een muts op en sjaal voor mag ook wel, zie het racestuur, de berijder/ster van de fiets mag graag een beetje vaart maken.

Geen opmerkingen: