zaterdag 22 december 2007

Sorry, pardon, excuzes moi

Het heeft weer even geduurt maar hier dan weer eens een berichtje. Sinterklaasverplichtingen, kerstboom kopen, gedichtjes, suprises etc, het kost allemaal wat tijd. Over excuseren gesproken, ik ken iemand die wil dat anderen zich gaan verontschuldigen voor hun recht op vrije meningsuiting. In Beijum.Nee, ik zeg niet wie maar het is weer de tijd van de korte lontjes... Pas op oudejaarsavond knallen hoor..

Het afscheidsfeestje van Peter Wijnsma was een succes evanals die van Jan Moorman trouwens. Behalve dat het rommelt bij de bewonersorganisatie, ook Erik Joustra van de krant is nu opgestapt en dat de wijkkrant een dramatisch niveau gehaald heeft,( zag er héééél professioneel uit...) is het eigenlijk erg rustig in Beijum. Apart dat Willie Koole, nieuw bij de krant, al weer spuugzat is van het gezeur de de kritiek die op haar afgolfd..In de komende wijkkrant of misschien wel in de Regiokrant wacht de Beijumers een leuke verassing..

Veel nieuws is er dan ook niet. Wel aardig om te vermelden is dat er vanmiddag kinderen over de sloot bij de Froukemaheerd liepen. Iedereen maar denken dat de winters tot het verleden gaan behoren..
Goed te lezen trouwens dat Theo Smit zitting neemt in het Lokaal Akkoord. Harde werker, integer en meer oog voor Beijum dan voor zichzelf..
Het komt allemaal goed, binnenkort weer stevig nieuws op deze blog.
Prettige Kerst allemaal en voor alle Beijumers een vredige Kerst. En dat niemand hoeft te overheersen maar dat iedereen in zijn haar waarde gelaten moge worden...!!

Geen opmerkingen: