woensdag 27 augustus 2008

BEIJUM WORDT GESCAND

Stadsdeelcoördinator Leo van Gent fietste aan het einde van de ochtend met een stagiaire van de Huismeesters en iemand van de afdeling Wonen(bekijk het filmpje waarin ze zich voorstellen)door de wijk. Wat ze aan het doen waren? "We zijn aan het bekijken hoe alles er bij ligt in Beijum, tegels, gras, stenen en andere oneffenheden etc., noem het maar een soort van wijkscan."

Van Gent legde uit dat de wijk in een acht of negental sectoren is verdeeld en dat in al die gebieden mensen aan het "scannen" zijn, ze bekijken of alles wat betreft groen en grijs in de wijk in evenwicht is en aan de eisen des tijd voldoet.

En passant verwonderde hij zich over de mooie plekjes in de wijk:" sommige delen van Beijum zien er echt heel aantrekkelijk en mooi uit." Hierbij kwam hij niet over alsof hij een mooiweer-praatje hield, het klonk oprecht.
Terwijl ik op de loftrompet begon te toeteren over hoe mooi Beijum wel niet is en me aanbood als reclamemaker voor de wijk zei Leo van Gent:" maar jouw hele site is toch reclame voor Beijum"?
Die stak ik natuurlijk in mijn zak, als de goedlachse stadsdeelcoördinator van Noorddijk zoiets zegt zal het wel waar zijn. Maar allemaal goed en wel Leo, wat gaat er nou concreet gebeuren als Beijum door de scan is gehaald?

Geen opmerkingen: