zondag 26 december 2010

DANK VOOR DE INFORMATIEBRIEF GEM. GRONINGEN!

Van een Anoniem, woonachtig bij de rotonde aan de Wibenaheerd, kreeg ik een scan van een brief met een tekst erbij. Anoniem? Ja, ik weet niet wie het is, hij reageerde een aantal weken geleden anoniem op een blogbericht over de rotonde. (Het stelt me gerust dat er ook aardige en sympathieke Anoniemen zijn, af en toe zet ik de reactiemogelijkheid op moderatorstand, eerst controleren, omdat er vanuit een bedenkelijke hoek in de wijk soms even zo bedenkelijke anonieme reacties komen. Maar dat ter zijde.)


Hierbij een scan van de brief die de omwonende bewoners vandaag (24/12; JF) hebben gekregen.

Nu geloof ik niet in toeval want dat bestaat niet ;) Maar het is wel opvallend grappig dat ik een paar week terug nog mijn "beklag" deed op uw blog over de sumiere informatie vanuit de gemeente Groningen wat betreft de werkzaamheden rondom de rotonde van de Wibenaheerd. En er nu plotseling een brief is met uitleg. Mocht men het van uw blog hebben, toch netjes dat ze eindelijk de moeite hebben genomen een stand van zaken te geven. En wat zou dan een betere plaats zijn om ze te bedanken op dezelfde plek ;)



Klik de flyer groter en lees de brief van de gemeente die de omwonenden kregen. Er staat ook iets in over de elf te bouwen woningen en over bomen die hiervoor moeten wijken.

1 opmerking:

Anoniem zei

goh.. da's inderdaad toevallig...
wel gek vind ik eigenlijk dat we op dit blok aan de hylkemaheerd geen brief hebben ontvangen onze uitrit is 2 weken gestremd geweest en de boel stond hier regelematig vast met bouwverkeer, de "buldozer" die werkte aan de Wibenaheerd reed hier meerdere keren per dag de straat op en neer omdat de tank waar hij z'n benzine haalde op het hoekje bij het bruggetje stond... dus een gevaarte die steeds door je straat voor de carport langsrijd...

begrijp me goed ik hoef niet zo nodig een brief maar vreemd is het wel vind ik aangezien we hier ook best veel overlast hebben van het hele gedoe...