dinsdag 5 april 2011

WANDELING LANGS DE ZUIDKANT VAN MOOI BEIJUM


Ja, er zijn weer ontwikkelingen rond hét nieuws dat Beijum en de rest van Nederland vorige week beheerste. Een keurige, verklarende en uitleggende brief van de betreffende schoolleiding ligt voor me, aan leerlingen meegegeven naar huis, en diverse nieuwssites berichten over de 'latest developments.' De kijkcijfers van Beijumnieuws schieten weer explosief de lucht in nadat het nieuws bekend is geworden,- lees de noordelijke internetsites hier over.

Veel mensen uit den lande surfen nu naar Beijumnieuws. Ik maak van de gelegenheid gebruik om deze lezers te laten zien hoe mooi Beijum gesitueerd ligt tussen het groen. Een prachtige wijk in de stad Groningen, waar het goed wonen is! De video op groter formaat bekijken? Klik hier.
De muziek is van Peter Sarstedt: Where do you go to my lovely.
Bekijk de video voor een inkijkje in mooi Beijum. De video is opgenomen langs de zuidrand van de groenste wijk van de stad.
De foto uit de Oude Doos wordt vanavond enige uren later gepubliceerd.
Update 18:18 uur: Van omwonenden kreeg ik het bericht binnen dat de aasgieren van RTL-Nieuws en SBS omstreeks 17 uur weer geposeerd stonden in de Claremaheerd, nabij Plein- Oost.
Er kan niet worden gereageerd op dit artikel.

Geen opmerkingen: