zaterdag 5 januari 2008

KEES HUIZENGA

Een bekende naam in Beijum e.o. Ik kwam hem vanmiddag tegen in de regen op de Emingaheerd. Je kunt van hem zeggen wat je wil, tot het einde doorgaan met iets en van geen ophouden weten, Kees heeft wel een goed hart en een groot gevoel voor rechtvaardigheid.

Driekwart jaar geleden schreef ik een column over hem en Kees was daar not amused over. Echter, we hebben het goed uitgepraat, een mooie foto van ons beiden hebben we in ons bezit, en we zijn helemaal on speaking terms. Ik vertelde Kees o.a. dat er mensen zijn die me met terugwerkende kracht om de oren willen slaan met die column; zeg maar dat ze die column steeds willen gebruiken om kritiek tegen me te kunnen onderbouwen. Doe maar, denk ik dan.

Ik ontkwam er weer niet aan, ook met Kees kwam ik in gesprek over de Beijumer affaire. Beste Kees, ik ga hier inhoudelijk maar geen mededelingen over doen maar moet bekennen dat je helder en objectief tegen de toestand aankijkt. Zo, en nu eerst een Bavaria. Het leven bestaat uit meer dingen en de wereld is gelukkig veel groter dan Beijum...

Geen opmerkingen: