zondag 5 oktober 2008

EEN GRIJZE KLEURRIJK BRUISEND BEIJUM


Het weer lijkt de grote spelbreker te worden van het Kleurrijk Bruisend Beijum-feest van vandaag. Het natte en grijze weer drijft de belangstellenden naar binnen en Plein-Oost zal vandaag niet gevuld worden door honderden Beijumers. Vanochtend nam ik een kijkje in het Heerdenhoes. De hapjes blijven onverminderd lekker en de goede wil is zeker ook aanwezig, maar het zware herfstweer van vandaag houdt veel mensen thuis.

Het zou mooi zijn als de Sporthal vanmiddag goed gevuld wordt. Want de goede wil is er dan wel, maar de weergoden helpen niet echt mee. Het kleurrijke gehalte wint het wel van de heersende grijsheid van vandaag. Maar of het door de weersomstandigheden ook echt gaat bruisen is de vraag.Om de filmpjes goed te bekijken is het raadzaam om de lichtsterkte van uw monitor iets hoger te zetten.
Ik kwam mensen in de wijk tegen die op Plein Oost festiviteiten hadden verwacht. Het is nog niet tot iedereen doorgedrongen, dus nogmaal: de activiteiten van vanmiddag zijn verplaatst naar de Sporthal!

Geen opmerkingen: