woensdag 15 oktober 2008

RUUD VAN ERP TERUG BIJ VENSTERWIJK BEIJUM

Op de site van de Vensterwijk Beijum geeft locatiemanager René Schaap aan dat hij zijn functie ter beschikking stelt: "Ik heb nl. aan het begin van de zomervakantie besloten mijn functie als locatiemanager te gaan neerleggen. Op 30 juni heb ik een gesprek gehad met een vertegenwoordiging van de plangroep die mij de vraag stelde of ik wel gelukkig was in mijn functie. In alle eerlijkheid kon ik die vraag niet (volmondig) met ja beantwoorden, waarop mij werd voorgehouden: wil je daar dan wel mee doorgaan. Jammer? Ja. Erg? Nee, alhoewel afscheid nemen niet gemakkelijk is.
Samen met mijn leidinggevende en in overleg met de Plangroep is besloten dat Ruud van Erp, gebiedsmanager voor Nooddijk, voorlopig de meeste taken voor de Vensterwijk zal waarnemen. Ikzelf ben inmiddels terug naar de Dienst OCSW, waar ik (weer) een aantal algemene Vensterschool zaken heb opgepakt. We hopen dat er per 1 januari 2009 een nieuwe locatiemanager voor de Vensterwijk Beijum zal zijn gevonden."
http://www.vensterwijkbeijum.nl/modules/news/
De eerlijkheid van René Schaap valt te prijzen en het is verheugend dat de Vensterwijk Beijum terug kan vallen op Ruud van Erp.

Geen opmerkingen: