dinsdag 7 oktober 2008

SCHOONMAAKACTIE GROENE LONG (ingezonden)

Op zaterdag 11 oktober is de eerst volgende actie in het wijkpark, we gaan dan zwerf- en drijfvuil ruimen. Van deze actie zal door OOG-TV opnamen worden gemaakt i.v.m. de actie “Goed Idee”. “Goed Idee”, een initiatief van de gemeente, gaf de werkgroep de “Groene Long” € 1500,00. Er is gereedschap voor gekocht dat we in de “Groene Long“ zullen gebruiken. Het gekochte gereedschap staat ook ter beschikking voor andere acties in de wijk waarbij geen gereedschap voor handen is.

Op zaterdag 1 november is er weer een actie gepland waarbij we bloembollen gaan poten o.a. op plaatsen waar de bollen van eerdere acties niet voldoende zijn opgekomen maar ook op andere plaatsen.
De acties vinden in principe plaats tussen 09.00 uur tot 12.30 uur, we beginnen met een kopje koffie of thee met iets erbij en we sluiten af met koffie of thee met broodjes.
Voor deze acties is een zo groot mogelijke deelname van vrijwilligers natuurlijk zeer gewenst.
Onze vraag aan u is of u ons bij deze acties zou willen helpen. 11 oktober om mee te helpen om zwerf- en drijfvuil te ruimen en op 1 november om de bollen de grond in te krijgen.
U bent ook van harte welkom op een van de twee acties.

U kunt uw deelname aan deze actie(s) kenbaar maken:

Per e-mail bij : Theo Smit t.z.smit@home.nl

Per telefoon: Theo Smit 0613821772 of 050-5414440

Of door een briefje af te geven bij de Bewonersorganisatie BOB in het voorzieningenpand de Wegwijzer, Ypemaheerd 42.

Met vriendelijke groeten,

Frans Egberink
Theo Smit

Geen opmerkingen: