zaterdag 6 februari 2010

BALEN IN HET BILJART CAFE (De FC verliest door diefstal)

De hele eerste helft van de avond heb ik getracht een Beijumrijder by night op te laden, maar dit lukte om de een of andere reden niet. U houdt deze video met muziek nog te goed.(Internet en Blogger hebben zo hun kuren) Om de avond goed te maken toog ik om streeks 21.00 uur naar het Biljart Café aan de Claremaheerd, nabij Plein Oost. Daar werd de wedstrijd van onze FC tegen Almelo op een groot scherm uitgezonden.(U kunt er elke wedstrijd van FC Groningen live volgen) Een paar lekkere cola-tics en een 3-1 voorsprong, de avond kon natuurlijk niet meer stuk. De avond goedmaken? Mooi niet, vraag het de bezoekers van het Biljart Café, er was een dief in het spel die de avond voor ons Grunningers zonodig moest verpesten. De scheidsrechter, zoals altijd krijgt hij overal de schuld van. Ongeveer 475 seizoenkaarthouders uit Beijum volgen de FC. Tip: ga eens naar het Café Biljart in Beijum, dit scheelt een busreis en een hoop ergernis. Nee, dat laatste klopt niet helemaal: wat werd er gevloekt en gebaald vanavond. Want twee minuten voor tijd verloor onze FC . Ik typ dit met 7 cola-tics op en gloeiende gloeiende ik zal me beheersen, maar één ding moet gezegd worden: we zijn bestolen. (twee onterechte rode kaarten en vlak voor tijd 4-3 achterkomen en verliezen)