vrijdag 22 februari 2008

VOGELVLUCHT

De vaste bezoekers van deze site bedragen een paar honderd en elke dag komen er nieuwe lezers bij. Apart hoe zo'n site als een lopend vuurtje rondgaat en de publicatie in de Gezinsbode helpt hier natuurlijk een handje. Ik sluit niet uit dat er nog meer publicaties komen gaan. En dat allemaal door de breuk met de wijkkrant. Vandaag zijn i.v.m. deze affaire weer een paar ontwikkelingen en mails aan het dosier toegevoegd door het opstappen van bestuurslid Liesbeth Kuiper uit de Bewonersorganisatie.

Er gebeuren helaas meer onverkwikkelijke dingen in de wijk. Zo was ik er om 21.oo uur vanavond getuige van dat een jonge vrouw werd bedreid en half gemolesteerd door een man. Het gebeurde allemaal aan de Grevingaheerd. Omstanders probeerden de vrouw te ontzetten maar dit viel niet mee. Totdat een donkergekleurde omstander de eveneens donker gekleurde dader toesprak:"Hou daar direct mee op man, je verpest het voor alle donkere mensen want die worden op zulk soort dingen beoordeeld en afgerekend. Hou je poten thuis, laat die vrouw met rust en zorg dat je donkergekleurde Beijumers niet in diskrediet brengt!"
Het is geen verzinsel, het is waar gebeurd en de dader taaide af na de donderpreek van zijn mede-huidkleurgenoot.

Goed dat er in de wijk mensen zijn die misstanden stevig durven aan te paken. Kom op Beijumers, zet hem op!! Ga voor rechtvaardigheid, eerlijkheid en integriteit....!!!

Geen opmerkingen: