vrijdag 3 december 2021

VROEGE (SIER)VUURWERK


 Het knalde tegen 20.00 uur in de wijk. Kwam van de Wibenaheerd vandaan.
Siervuurwerk. Grens Froukemaheerd.

Toevallig had deze blogger de camera in de aanslag....zie beneden.

Geknal en lichtjes...Zie beneden.7 opmerkingen:

Anoniem zei

Volgende keer aangifte doen ipv filmen.

Johan Fehrmann zei

Dat is toch wel de grappigste reactie sinds tijden. Vuurwerk dat door half Beijum gezien en gehoord wordt niet vanaf ca 250 meter filmen maar aangifte doen.Hoe verzin je het.

Anoniem zei

Door dit te filmen en te publiceren juich je dit asociale gedrag alleen maar toe. Maar goed, zelf weten, vent.

Johan Fehrmann zei

Vent reageert eenmalig, want verder geen discussie. Ja, ik stond tijdens het filmen in stilte applaudisseren. Ook met aardbevingen in Groningen, berichten over ongelukken en corona-ellende...ik juich het allemaal toe. Ook juich ik asociaal en stiekem anoniem reageren toe. Doei.

Anoniem zei

Dat je er allemaal onzin vergelijkingen bijsleept geeft wel aan dat je op je pik bent getrapt. En terecht. Als de tokkies die vuurwerk af lopen te steken zien dat ze aandacht krijgen op het lokale wijkblog, zelfs met videobeelden erbij dan moedigt ze dat alleen maar aan om het vaker en meer te doen, dat kun je toch zelf ook wel bedenken. Heeft niets met Corona of aardbevingen te maken. Doe aangifte van strafbaar gedrag of negeer het maar geef het geen platform.

Johan Fehrmann zei

Laatste opmerking, want ik ben erg content met deze intensieve lezer/fan. Ik ben nog nooit zo op mijn pik getrapt geweest. Ook tokkies behoeven aandacht, zo ook de anonieme tokkie-reageerder. Verder moedig ik iedereen aan om deze maand elke dag loeiend en kleurrijk vuurwerk af te schieten. Ze krijgen zoveel mogelijk allemaal een podium. En dank Anoniem, dat je de vuurwerk-afschieters middels je grappige reacties nog een extra podium hebt gegeven.

Klaas zei

Jammer van de cynische reacties van onze vaak (terecht) geprezen Beijumblogger.
Ben het in dit geval wel eens met Anoniem. Toen de aso's klaar waren hoorde je misschien een hond blaffen. Dat was mijn hond. Die heeft de rest van de avond in de stress gezeten. Ik vlucht ieder jaar al noodgedwongen de week van oud en nieuw de wijk uit..... maar zo langzamerhand sta ik voor de keus: verhuizen naar een buurt "op stand" of hond weg doen. Geef deze vuurwerktokkies dus geen podium.